Interim Management

Opzegtermijn 1 maand? Nog wat vakantiedagen? Een nieuwe uitdaging, en weg is uw manager. Een geschikte vaste vervanger is vaak niet zomaar gevonden. Wilt u een nieuw team opzetten en nog niet direct een vaste manager aanstellen? U kunt als senior leidinggevende zelf dat team of dat project gaan aansturen. Een andere mogelijkheid is de functie ad-interim intevullen.

Wij kunnen u daarbij helpen. Wij kunnen teams aansturen op middle-management- of directie niveau. Maar wij kunnen ook helpen met project- of programma management. Wij zijn thuis in operational excellence vraagstukken (Lean). Situaties waar bij de effectiviteit en efficiency een boost moet krijgen of waarin de continuiteit geborgd moet worden.

Bij onze aanpak staat de vraag van de klant centraal. De processen om de klantvraag in levering-, facturatie- en incasso om te zetten krijgen focus.
Bij het opzetten en verbeteren van de processen is sterke participatie van de medewerkers in de organisatie cruciaal. Wij stimuleren medewerkers om de verantwoordelijkheid te nemen en leiderschap te tonen.

Daar wil ik meer over weten!